HEFBRUG HEFBRUGGEN AUTOHEFBRUG KRIK AUTOKRIK HEFKRIK

VH EASY CAR LIFTER of KRIK is: VEELZIJDIG - ZEKER - EENVOUDIG - SNEL
 EN GOEDKOOP IN AANSCHAF ! ! !

Tel: België 050-687042 (van uit Nederland) 0032-50-687042

de goedkope garage krik
hefbrug Nederland belgie HEFBRUG KRIK PONT ELEVATEUR CRIC BE/FR PONT ELEVATEUR CRIC

 Onmisbaar in de moderne garage, de mobiele hefbrug. Nooit meer op de knieën bij al uw carrosserie bewerkingen.

LEES HIER ALLES OVER DE UNIEKE VH - CAR LIFTER / KRIK

Technische informatie: de verplaatsbare hefbrug.
De VH Easy Car Lifter (mobiele hefbrug)  is volledig elektrisch en mobiel op wieltjes. Hefvermogen 2.5 tot CE goedgekeurd maar tilt  3.5 ton. Geen onderhoud nodig en overal verplaatsbaar en werkt op lichtnet van 220 volt. Hefhoogte is 95 cm. Eigen gewicht 85 kg .Snelheid op en neer in 35 seconden. Elektrische bediening op en neer door een hendel met beveiliging.. Grondoppervlak is: breedte 0.68 m 1.00m en hoogte 1.25m

hayon

De VH EASY CAR LIFTER : De ideale hefbrug voor: Voorbereiding in carrosserie werk: de hoogte van de auto is regelbaar (voor schuren, lassen of monteren). Ook ideaal voor in de spuitcabine voor het gronden en of lakken op moeilijke plaatsen is de VH EASY CAR LIFTER enorm arbeidsverlichtend omdat het voertuig zijdelings ,achter- en vooraan in een positie gebracht wordt waarbij het eenvoudig werken wordt bij het lassen, slijpen en lakken van het voertuig. Ook voor het mechanische gedeelte van het voertuig is een veerspanner en kabelhaspel verkrijgbaar.  De VH EASY CAR LIFTER kreeg 3 Internationale Awards voor het meest INNOVATIEVE product in de automobielsector. Het voertuig kan opgelift worden langs het wiel of met een universele rubberblok.

Zie hieronder onze nieuwe demonstratie video van dit geweldige gereedschap.

Al u voordelen op een rij...
Het voertuig kan opgelift worden langs het wiel of met een universele rubberblok. Bij de VH EASY CAR LIFTER wordt er standaard bijgeleverd: wielbeugelhouder, een steun met rubberblok voor opname op chassis, en een autostaander. Voorbereiding in carrosserie : de hoogte van de auto is regelbaar.(voor schuren,lassen of monteren). Ook ideaal voor in de spuitcabine voor het gronden en of lakken op moeilijke plaatsen. Ideaal met motorkraan voor uit en in plaatsen van motor. Ideaal voor het in en uit nemen van de versnellingsbak. Bij het optillen met het achterwiel is de auto totaal vrij aan de achterzijde. Meer HIER  Uitdeuken, plamuren, lakken, gronden, schuren, monteren... zonder moeite !
Technische informatie: de VH EASY AIR JACK
De beste oplossing voor al u werkzaamheden aan voertuigen waarbij u een krik (hefkrik) nodig hebt. We hebben deze autokrik in een groot aantallen modellen voor zowel personenauto's, bestelauto, 4X4, vrachtauto's, landbouwmachines,aanhangers, eigenlijk voor elk denkbaar voertuig of machine. VH EASY AIR JACKS hebben een unieke vormgeving. Met luchtdruk wordt de auto snel en gemakkelijk omhoog getild en neergelaten. Omwille van de veiligheid, betrouwbaarheid en grote werksnelheid is de  VH EASY AIR JACK het ideale gereedschap voor werken aan de onderkant van de auto, om banden te wisselen, voor herstellingen aan de carrosserie en voor andere herstellingen. Uiterst betrouwbaar . Alle VH EASY AIR JACKS worden tijdens de productie aan een strenge kwaliteitscontrole onderworpen. Uiterst betrouwbaar.
Alle VH EASY AIR JACKS worden tijdens de productie aan een strenge kwaliteitscontrole onderworpen. Elke aparte krik wordt aan de maximale werkdruk getest en op betrouwbaarheid gecontroleerd. Voor auto’s, bussen en vrachtwagens enz.  Er bestaat een gepaste krik voor de verschillende draagvermogens en hefhoogten. Kwaliteit garantie. De fabrikant produceert en test zijn producten volgens de internationale standaard DIN 76 024. De producten zijn 24 maanden onder garantie. De krikken zijn TÜV/GS goedgekeurd. Snel en gebruiksvriendelijk. Met slechts 2 bedieningsknoppen zijn de VH EASY AIR JACKS snel en eenvoudig te bedienen.  Ontworpen voor grote stabiliteit. In de VH EASY AIR JACK is een telescopische arm aangebracht. Dankzij deze arm blijft de krik tijdens het heffen stabiel. Veiligheidsventiel tegen overbelasting. De werkdruk voor de VH EASY AIR JACKS bedraagt 100 psi (690 kPa). Om een maximale veiligheid te garanderen, zijn de krikken uitgerust met een veiligheidsventiel op het bedieningspaneel aan de kant van de bediener. Onderhoudsvriendelijk en lange levensduur. Er zijn weinig bewegende onderdelen waardoor aan de VH EASY AIR JACK nauwelijks onderhoudskosten zijn. Een VH EASY AIR JACK met een lang en betrouwbaar ‘leven’ is een investering in snelheid. Veiligheid en rendement. Op deze manier worden uitval- kosten door herstellingen en kosten voor reserveonderdelen en onderhoud beperkt. U heeft alleen een luchtdrukleiding nodig. Wanneer de auto omhoog getild is, kan de luchtdrukslang weer voor ander gereedschap met luchtdruk (bv. een pneumatische hamer) gebruikt worden. De krik heeft de luchtdruk alleen nodig om omhoog te heffen! Alle modellen auto krik vind u HIER Voordelen van de VH easy air jack tegenover een traditionele krik: licht in gewicht geen luchtdrukverlies geen olie verlies supersnel in liften gemakkelijk op te bergen CE standaard and DIN 76 024